Carinasblogg

Vardag Foto Inredning Inspiration Älskade son mm.

första arbetsdagen..över

Kategori: Vardag

Jaha då har man jobbat idag och precis klar med middagen. Dagen har varit bra för att ha vart den första, rätt lugnt på jobbet den här veckan , näste kommer igång ännu mer. Har städat på jobbet och röjt undan och förbereder inför hösten, likaså blir det imorgon.

Nu kommer det roligheter framöver, först är det Julias 6 års kalas det är Lucas tjej dom ska gifta sig heheheeh:-) så gulligt att bestämma sånt nu redan. Ja sen så nästa vecka på onsdag åker Lucas med sin farmor till Parken zoo i Eskilstuna, är borta fram till lördag. På söndagen 16/8 har sonen och hans bästa kompis sitt 6 års kalas för kompisar.
Eftersom den dan han fyller 22/8 är han hos sin pappa och firas där. Han kommer också gå på sina kusiners födelsedagsfirande lördagen innan sitt eget. Mycket kalas den här månaden och fattig blir man om man inte redan är det:-)
En sak vet jag och har märkt. Att kompisar är väldigt viktiga i den här åldern. Att få leka i timmar och sen har lekt så mycket att man e trött och grinig när man kommer hem. Idag var Lucas förbi Ida och lekte efter förskoletiden och häromdan sov han över hos sin bästa vän Daniel han till vänster på kalas bilden. Även fast han somnade klockan 22.30 och Daniel somnade först så hade dom så roligt tillsammans.

Får inte glömma, blev påmind om att Lucas även kommer att åka till grönalund igen en helg i slutet på augusti. Det kommer bli så kul för honom. Så kom jag tänka på men va mycket kul han kommer få framöver, Men jag då vad ska jag hitta på då? Det får jag ta och fundera över :-)

så här såg deras kalas kort ut, som nu skickats ut till alla vänner.


Apropå lösa tänder. Man brukar ju tappa sina mjölktänder från 5 års ålder. Lucas har inte tappat någon än, men snart hänger väl flera lösa hihi.. både dom övre och under är lite lösa. Kanske han tappar nån tand på sin 6 års dag:-)
Sen har man hört att tappar man dom sent så får man bra hållbara tänder när man e vuxen sen. Men vet inte är det verkligen så.??  Snart blir det tandlösa kort här i bloggen det är ju gulligt hehe.

Kommentarer

  • Jenny säger:

    Har du inte glömt en sak? Han ska ju på Grönan också i denna månad =)

    Kram

    2009-08-05 | 20:08:04

Kommentera inlägget här: